Ha Önnek, rokonának vagy közeli ismerősének szürkehályog műtétre van szüksége, tudjon róla, hogy most több lehetősége van, mint bármikor korábban. A szürkehályog-sebészet tudománya és technológiája napról napra fejlődik. Intézetünkben már elérhető az az új technológia, amit a beavatkozás még pontosabbá és még kényelmesebbé tételéhez fejlesztettek ki.

Most már egy új sebészi módszert is választhat: a lézer használatával végzett szürkehályog műtétet.

A lézeres szürkehályog műtét során az orvosok precíziós lézersugarat használnak arra, hogy megkönnyítsék az elszürkült lencse eltávolítását és előkészítsék az új, átlátszó műlencse beültetését. Az új lézerek nagyon pontos kivitelezést tesznek lehetővé, miközben minimálisra csökkentik a szükséges energia mennyiségét, a szövődmények kialakulásának kockázatát. A sebész képességeit a lézer számítógép által vezérelt pontossága és megbízhatósága teszi teljessé. Intézetünk büszke arra, hogy a magánintézetek között elsőként kínálja Önnek a kifinomult VICTUS lézer lehetőségét.

Ne feledkezzen meg arról sem, hogy az új típusú műlencsék további lehetőségeket biztosítanak Önnek a látás helyreállítása érdekében.
Tudjon meg mindent, tájékozódjon a lehetőségeiről! Szívesen válaszolunk a szürkehályog műtéttel kapcsolatos összes kérdésére. Csak kérdezzen bennünket, akár már ma!

 
Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat