A számunkra átadott magántermészetű adatokat csak és kizárólag arra használjuk fel, amire azt az adat tulajdonosa rendelkezésünkre bocsájtotta. Nem őrzünk olyan személyes adatokat, melyek tévedésből kerültek hozzánk. Személyes adatot harmadik fél számára sosem adunk át, kivéve azt az esetet, amikor erre jogszabály vagy hatósági eljárás kötelez. A ránk bízott személyes adatokat gondosan kezeljük, illetve védjük az illetéktelen felhasználástól.

Honlapunk látogatói szokásainak vizsgálatához a Google Analytics rendszert használjuk, mely összesítő statisztika nem alkalmas konkrét személyek beazonosítására. Annak érdekében, hogy a www.optimuminfo.hu oldalra látogatók számára a későbbiekben internetes hirdetéseket jeleníthessünk meg, a Google AdWords remarketing kódját használjuk. Ez a rendszer cookie-kat használ a felhasználók azonosításához, amelyek révén a Google keresőjében vagy tartalmi oldalakon a felhasználó érdeklődéséhez közelebb álló üzenetek jelenhetnek meg. A cookie-k letiltására és a hirdetések személyre szabására az alábbi oldalon van lehetőség: http://www.google.com/intl/hu/policies/technologies/ads/

A weboldal üzemeltetéséért a Usernet Kft felel. Tevékenységük magában foglalja továbbá minden a weboldallal kapcsolatos fejlesztési szolgáltatás biztosítását. Bármely az oldal működésével kapcsolatos észrevételével forduljon bizalommal hozzánk.

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat