Elgondolkodott már azon, hogy mennyit költ élete során a látás javítását szolgáló eszközökre, kiegészítő folyadékokra,  vagy az ezzel kapcsolatos gyógyszeres és orvosi kezelésekre?

A biztonságos és eredményes látásjavításhoz professzionális lézerberendezésekre és csúcstechnológiájú diagnosztikai eszközökre van szükség. A magas technológia alkalmazása tükröződik a beavatkozások árában, mégis fontos figyelembe venni, hogy a látásjavítás egy szükséges és megtérülő beruházás életükbe, amelyet nagyon hamar tapasztalhatunk, ha figyelembe vesszük a látásjavításra fordított rendszeres és extra kiadásokat.

A lézeres szemműtétnek köszönhetően hosszútávon a kiadások csökkenésére számíthatunk, a prémium műlencsék választásával pedig egy magasabb életszínvonalat kaphatunk.

A Cofidis Egészséghitel részletfizetési lehetőségével Önnek nem szükséges a kezelés teljes díját egy összegben kifizetnie. Így költségeit jobban tervezheti és a beavatkozás előnyeit már azonnal élvezheti.

További részletekről kérdezze az Optimum tanácsadó kollégáit!

 

Csökkentse adóját egyéni egészségpénztári befizetéssel akár 100 000 Ft-tal! Ez biztosan megéri!

Ha Ön egészségpénztári tag és egyéni befizetéssel pénzt helyez az egészségpénztári számlájára, akkor jelentős összeggel csökkentheti saját vagy családtagjai kiadásait az egyéni pénztári befizetések után igénybe vehető 20%-os személyi jövedelemadó kedvezmény segítségével.

Az igénybe vehető adókedvezmény maximális éves összege 100 000 Ft.

Egy példa az egyéni pénztári befizetés előnyéről (Medicina Egészségpénztár ):

  Közvetlenül az egészségügyi szolgáltatónak teljesített fizetés esetén Egészségpénztáron keresztül teljesített fizetés esetén
Egészségpénztári befizetés 0Ft 300.000Ft
Egészségpénztári költségek 0Ft -6000Ft
Adókedvezmény (20%) 0Ft 60.000Ft
Ténlyegesen felhasználható összeg 300.000Ft 354.000Ft
Szolgáltatás ellenértéke 300.000Ft 300.000Ft
Elért előny 0Ft  54.000Ft

 

Ajánlja az Optimum Látásjavító Lézerközpontot és legyen az Éleslátás Nagykövete!

Ossza meg örömét és jó tapasztalatait barátaival, kollégáival, hogy ők is bátorságot nyerjenek a szemüveg és kontaktlencse nélküli élethez! Adja át Intézetünk ajánlókártyáját ismerőseinek! Így nemcsak abban lehet biztos, hogy mindazok, akik hozzánk érkeznek, kiemelt figyelemben részesülnek, hanem abban is, hogy 12 000 Ft-ot térítünk vissza az Ön kezelési díjából minden új, ajánlókártyával érkezett és dioptriakorrekciós kezelésen átesett páciens esetén. Kérje névre szóló ajánlókártyánkat és használja ki az ebben rejlő előnyöket! 

A feltüntetett adatok nem minősülnek ajánlatnak, kérjük a pontos összegért érdeklődjön telefonon a +36 (1) 275-5590 telefonszámon vagy személyesen.

 

 

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat