Optimum Gyermekszemészet már szombati napokon is!

Az Optimum Gyermekszemészet 2018. januárjától ismét várja kis pácienseit. Az idei évben már szombati napokon is rendelünk, hogy Ön kényelmesen el tudja hozni gyermekét a vizsgálatra.

Egyedülálló, fényterápián alapuló száraz szem kezelés

Viszket, szúr, gyakran könnyezik, könnyen fárad a szeme, változó a látása, vagy problémát okoz az erős fény? Ön egyike lehet azon millióknak, akik száraz szem szindrómában szenvednek.

Újdonságok a szemészeti beavatkozások területén – kreditpontos képzés

A Pécsi Szemészeti Klinikával együttműködve a Premed Pharma Kft. 2017-ben is megrendezte a nagy múltra visszatekintő szakorvosoknak szóló kreditpontos képzését.

SUPRACOR kezelés az öregszeműség gyógyítása érdekében

A Magyar Szemorvostársaság 2017. évi Kongresszusán szó esett többek között a Presbiópiás lézeres beavatkozásokról, a Supracor-kezelések eredményeiről.

Szemészeti kongresszuson járt az Optimum!

2017. március 30. és április 1. között került megrendezésre a Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság Kongresszusa.

Egyre népszerűbb a lézeres szürkehályog műtét

Folyamatosan növekszik a lézeres szürkehályog műtétet választók aránya, hiszen számos érv szól a csúcstechnológiás eljárás mellett.

Élő közvetítés az Optimumból a szemészeti kongresszuson

Az egyik legnagyobb hazai szemészeti kongresszuson, a Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság (SHIOL) Kongresszusán az Optimum Látásjavító Lézerközpont is kiemelt szerepet kapott, hiszen bemutattuk az intézetünk által alkalmazott VICTUS technológiát.

Gyermekszemészetünk új helyre költözött

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont gyermekszemészeti szakrendelése immár új helyszínen várja kis pácienseit. Új címünk: 1123 Budapest, Alkotás u. 17-19.

Megújult a honlapunk

2014 januárjától honlapunk teljesen megújul. Új felépítéssel, menürendszerrel, tartalmakkal, dizájnnal várjuk az érdeklődőket.

Ajándékutalvány a látás öröméért

Ön is sokat töri a fejét azon, hogy mivel okozhatna örömet szeretteinek? Most itt a lehetőség, hogy a látás örömével ajándékozza meg azokat, akik a legközelebb állnak Önhöz.

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont különböző értékekben megvásárolható ajándékutalványokat kínál, ami rokonainak, barátainak valóban hasznos meglepetés lehet.

Oldalak