Láss tisztán, akadályok nélkül!

Jelentkezz november 10-ig lézeres látásjavításra és ingyenes alkalmassági vizsgálatot, valamint akár 120 ezer Ft kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezz!


Milyen eredményekre számíthatok?

A Bausch+Lomb Technolas legmodernebb lézeres látásjavító beavatkozásai biztonságos, hatékony, pontos, gyors eljárások, amelyek megoldást jelentenek az Ön látásproblémáira és garantálják látása nagymértékű javulását.  A felszíni és lebenyképzéssel végzett kezelések hosszú távú eredményeiben nincs lényeges különbség, de az ehhez vezető időszak jelentősen különbözik.

Felszíni beavatkozások esetén az első 2-3 nap fájdalmas, ami nehezen csillapítható, és jelentős a fényérzékenység is. A látásélesség hullámzó az első hetekben és néhány hónap múlva éri el a végleges állapotát. A kezelés után feltétlenül szüksége van egy hét otthon tartózkodásra, betegállományra.

A lebenyképzéssel járó kezelések és az azt követő időszak fájdalommentes. Már másnap szinte teljes a látásélesség. A beavatkozást követő napon már folytathatók a megszokott tevékenységek és a munkavégzés is.
Az Optimum Látásjavító Lézerközpont a Bausch+Lomb Technolas legújabb technológiáját alkalmazza, így a ma elérhető legjobb látásélesség lehetőségét kínálja. A beavatkozás után a szemüveg nélküli látóélesség jelentősen javul. A legújabb kezelési eljárásoknál azt tapasztaljuk, hogy az esetek többségében a kezelés utáni szemüveg nélküli látóélesség jobb, mint a korábban volt legjobb szemüveges látóélesség.

Mint minden orvosi beavatkozásnak, a lézeres látásjavításnak is van kockázata, nem kívánatos következménye. Ezek előfordulási gyakorisága ezrelékes nagyságrendű. 
 

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat