Milyen eredményre számíthatok?

A SUPRACOR és EXTRACOR  kezelések teljesen személyre szabottak, szemünk alakjához, optikai eltéréseihez, egyéni igényeinkhez igazodnak. A közeli látás gyorsan helyreáll, így rövid időn belül visszatérhet megszokott tevékenységéhez. Akár már másnap dolgozhat. Alapvetően nem lesz szüksége szemüvegre, a közeli látása olyan mértékben javul, hogy a legtöbb tevékenységéhez az olvasószemüvege már teljesen nélkülözhető. A látás gyors helyreállása után az első 6-8 hónapban további látásjavulásra is számíthatunk, mivel ez alatt az időszak alatt alkalmazkodik a szervezetünk a szem megváltozott optikai állapotához.

A várható eredményeket nemzetközi klinikai vizsgálatok igazolták.
Európai összefoglaló tanulmányok* alapján tudjuk, hogy a SUPRACOR kezelést követő 6 hónapos nyomon követésnél a kezeltek:

  • 96 %-a szemüveg nélkül el tudta olvasni az újságokat, a mobiltelefonok rövid szöveges üzeneteit és menüit, szemben a beavatkozást megelőző 39 %-kal, aki csak a címsorokat tudta elolvasni.
  • A páciensek 78 %-a arról is beszámolt, hogy el tudja olvasni a felírt gyógyszerekhez mellékelt legapróbb betűs ismertetőt is.
  • 74% nem használ szemüveget gépkocsivezetéshez akár nappal, akár éjjel vezet.
  • A beavatkozáson átesettek 98 %-nak többé nincs szüksége szemüvegre számítógépes munkához sem.

A kezelt pácienseink 100%-a ajánlaná a SUPRACOR eljárást rokonainak, barátainak, ismerőseinek.

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat