Az OPTIMUM Látásjavító Lézerközpont 2000 óta működő szemészeti magánintézet.
Az Optimum Látásjavító Lézerközpont fő tevékenysége a lézeres látásjavítás, a szürkehályog műtéti kezelése, valamint egyéb szemészeti problémák diagnosztizálása és gyógykezelése. Orvosaink szaktudása, sokéves műtéti tapasztalata és technikai felszereltségünk lehetővé teszik, hogy az ambuláns tevékenységünk mellett egynapos sebészeti ellátást is végezzünk.
Korszerű diagnosztikai eszközeink hatékony segítséget jelentenek a szemészeti panaszok mögött rejlő betegségek gyors felfedezésében és a kezelés mielőbbi elkezdésében.

 

Bausch+Lomb technológia

Intézetünk az immár 160 éves fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkező Bausch+Lomb világvezető technológiáit alkalmazza.
Magyarországon elsőként vezettük be és kiváló eredménnyel alkalmaztuk a Bausch + Lomb Technolas integrált lézeres munkaállomását, melyet 2011 januárjában a legújabb Zyoptix Excimer Lézerére cseréltünk.
Az új kezelési tervekkel, a ZYOPTIX Elite eljárásainkkal megszüntethetők a rövidlátás, távollátás, belső szemtengelyferdülés (astigmia) okozta látási problémák.  A legújabb Supracor és Extracor eljárások az öregszeműség kezelésére is megoldást adnak, hogy az olvasószemüveget mellőzni tudják.

2013-ban kiegészítettük technológiánkat a világújdonságnak számító Victus femtosecond lézerrel.
A VICTUS femtosecond lézer lehetővé teszi a lézeres lebenyképzés mellett a lézer segítségével történő szürkehályog beavatkozást is, mely forradalmian megváltoztatja a szürkehályog sebészetet .
Ez az új műtéti technika jelentősen növeli a kezelések biztonságát, pontosságát és gyorsabbá teszi a látás műtét utáni helyreállását a lézeres látásjavító beavatkozások és a szürkehályog műtétek esetében is.

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont az első magánintézet Magyarországon ahol a lézeres szürkehályog műtét elérhető.
Intézetünk által kínált Szuperlátás program (lézeres látásjavítás, lézeres szürkehályog műtét) a ma elérhető legjobb látásélesség programját kínálja Önnek.

Elmodhatjuk, hogy ma többet tudunk adni a szemüveg és kontaktlencse nélküli életre vágyóknak, mint korábban bármikor!
A kezelést követően átélheti azt a csodálatos élményt, amire mindig is vágyott. Mindent tisztán, élesen, teljes színpompájában láthat anélkül, hogy ehhez segédeszközre lenne szüksége.
Intéztünk Budapest szívéhez közel, csendes, nyugodt környezetben, a XII. kerület zöldövezetében várja Önt!

Kérjen vizsgálati időpontot!

 

Hitvallásunk

Intézetünk működésének alapelve a legkorszerűbb ellátás nyújtása a személyre szabott látásjavítás terén.

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont munkatársainak legfontosabb alapelvei között szerepel a kiváló szakértelem megléte és fenntartása annak érdekében, hogy a vizsgálatok és a kezelések a legnagyobb biztonságban, gyorsan, fájdalommentesen és eredményesen legyenek elvégezve.
Kiemelt figyelmet fordítunk a vevői elvárások teljesítésére, a cég humán erőforrásainak megóvására és fejlesztésére.

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat