Az intézet megnyitása óta végzett sok tízezer vizsgálat és kezelés alapján, 18 év tapasztalatának birtokában kijelenthetjük, hogy a lézeres látásjavítás az egyik legbiztonságosabb szemészeti eljárás.

Az alapos kivizsgálást követően előre megbecsülhető a kezelés eredménye, a látásjavulás mértéke. Erről minden páciensünket részletesen tájékoztatjuk. Saját tapasztalataink alapján azt látjuk, hogy a kezelések kevesebb, mint egy százalékában a tervezett és a várt dioptriaváltozás eltér egymástól, ami a szervezet egyéni reakciójának eredménye. Garanciát vállalunk arra, hogy ilyen esetben egy második, finomító kezelést végzünk térítésmentesen a kívánt cél elérése érdekében.
Mint a lézeres látásjavítás tapasztalt szakértői tudjuk, hogy a biztonságos kezelések és a kiváló eredmények garanciája a korszerű technológia használata és a felkészült, tapasztalt szakemberek munkája.

Orvosaink és tanácsadó asszisztenseink tudásuk folyamatos fejlesztése mellett rendszeres résztvevői és előadói tudományos kongresszusoknak. Rendszeres szakmai továbbképzések előadói. Tapasztalataikat külföldi szakmai partnereknél gyarapítják.

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat