Jelentkezzen most lézeres látásjavításra!

Szuperlátás program Intézetünkben

  • ZYOPTIX Elite kezelés

A Szuperlátás program (ZYOPTIX) Elite kezeléssel az egyszerű és összetett fénytörési hibák a legkorszerűbb módon kezelhetők.

Az Elite Kezelési Program a rejtett fénytörési hibák és az összetett fénytörési problémák megléte esetén választandó eljárás. A rejtett fénytörési hibák megszüntetését úgy tudja elvégezni, hogy eközben megőrzi a szaruhártya formájának természetes arányait, csökkenti az eltávolítandó szövetmennyiséget, ami tovább javítja a látás minőségét bármilyen fényviszonyok között.

Az eljárás gyors, fájdalommentes, biztonságos és azonnali, kiváló eredményt nyújt!

  • SUPRACOR lézeres látásjavító kezelés - Olvasószemüveg helyett 

A SUPRACOR, VILÁGÚJDONSÁG, a Bausch+Lomb Technolas vállalat szabadalommal védett, egyedülálló presbyop kezelési algoritmusa. A szaruhártya alakját közepétől kifelé haladva különböző törőerejűvé formálja.  Így lehetővé válik, hogy szemüveg nélkül olvassa kedvenc könyvét, nézze a televíziót vagy akár laptopját.

Hatékonyságát és eredményességét klinikai vizsgálatok bizonyítják, amit Intézetünk tapasztalatai is megerősítenek.

  • EXTRACOR lézeres látásjavító kezelés - Olvasószemüveg helyett 

Megszabadulhat a szemüveges korrekciójától a monovision eljárás segítségével. A beavatkozás a ZYOPTIX kezelési technikára épül. A kezelési terv felállítása során az egyik (domináns) szemet távolra, míg a másik szemet közelre korrigáljuk ki, ezáltal a kétszemes együttlátás biztosítja a komfortos szemüveg nélküli látást közelre és távolra egyaránt.

 

Lézeres szürkehályog-műtét extra biztonsággal 

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont az első szemészeti magánintézet Magyarországon, ahol a világ egyik legújabb femto lézerével, a VICTUS-sal mindenki számára elérhetővé vált a lézeres szürkehályog-kezelés!

VICTUS: forradalmian új, precíz és biztonságos!

Az új lézeres eljárás forradalmian új a szürkehályog-sebészetben, nagyobb pontosságot, biztonságosabb műtétet, kisebb kockázatot, és a szemre nézve kisebb terhelést jelent. A műtét számos lépését a lézerkészülék automatikusan végzi el, az előre beállított, teljes mértékben egyénre szabott paramétereknek megfelelően.

Az eljárás alatt minden lépés a pontosan látható a képernyőn, így az orvos által jobban korrigálható. A szemlencse beültetését természetesen a szemsebész végzi el, egy 1,4-1,8 mm-es nyíláson keresztül. A műtét során a lézer segítségével az astigmia (belső szemtengely-ferdülés) is korrigálható.

A lézeres műtét során kevesebb ultrahang energiára van szükség, így jelentősen csökken a szem finom szöveteinek rongálása.  Az eredmény kézzel fogható: nagyobb biztonság, nyugodt, békés szemek, kiváló látásélesség, gyors látásminőség-javulás.

VICTUS - forradalmian új, precíz és biztonságos!

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat