Száraz szem kezelés a legújabb IRPL Villanófény technológiával

száraz szem kezelés IPRL villanófény technológiával

Ha fáradt a szeme, viszket, szúr, vörös, gyakran könnyezik, fáj, változó a látása vagy problémát okoz az erős fény, Ön egyike lehet azon millióknak, akik száraz szem szindrómában szenvednek.

A száraz szem szindróma gyakori betegség, amely földrajzi régiótól függően a kontaktlencsét vagy szemüveget viselők 40%-át és összességében a felnőtt lakosság akár 30%-át érintheti. Elismert tény, hogy a szemszárazság eseteinek túlnyomó többségét, körülbelül 80%-át a Meibom-mirigyek működési zavara okozza.

Mostanáig a szemszárazság kezelése a tünetek kezelésére korlátozódott. A szemcseppek használata komoly és rendszeres odafigyelést igényel, és csak rövid távon enyhítik a panaszokat, így nem egyszerű tartósan leküzdeni a kellemetlen és az idővel egyre fokozódó tüneteket.

Az E-Eye a világon az első és egyetlen olyan villanófény technológiát alkalmazó (IRPL® Intense Regulated Pulsed Light) készülék, amelyet kifejezetten a Meibom-mirigyek működési zavara miatt kialakult szemszárazság kezelésére fejlesztettek ki.

Fontos tudnivalók a kezelésről:

  • A hatékonyság 84%-os már az első kezeléstől számítva
  • Innovatív, biztonságos eljárás
  • Fájdalommentes, veszélytelen a szem számára
  • Hosszantartó hatás

Az optimális eredmények elérése érdekében a kezelést protokoll szerint az 1., 15. és 45. napon kell elvégezni, majd a tüneteknek megfelelően szükség szerint további alkalmak is beütemezhetők az elért klinikai előnyök megerősítése és fenntartása érdekében.

Szüntesse meg panaszainak okát az E-Eye villanófény technológia segítségével!

JELENTKEZEM>>

 

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat